web templates free download
Gaļa
Receptes

Iedvesmojies un meklē jaunas garšas!


“Forevers” un Mārtiņš Sirmais aicina iepazīt “10 desmitgades, 10 garšīgus stāstus”, izzinot, kas vēsturiski ir veidojis un ietekmējis Latvijas virtuves tradīcijas, un meklējot atbildes uz jautājumu, kāda būs Latvijas virtuve nākamajās Latvijas desmitgadēs? Lapojot pavārgrāmatu pēc pavārgrāmatas, noskaidrots, ko var dēvēt par katras desmitgades raksturīgāko ēdienu. Iedvesmojies no desmitgades receptēm, pagatavo gardas maltītes un meklē jaunas garšas! 

Gaļa

1989—1998

1990. gados nozīmīgākais process bija Padomju Savienības sabrukums un dzelzs priekškara krišana. Šajā laikā izdoto pavārgrāmatu fokuss un tematika norāda uz vēlēšanos atbrīvoties no ...

Gaļa

1999—2008

Ja 1990. gados tikai daži atzina, ka viņiem garšo olīvas, pūdētais siers un “skābie” vai “sausie” vīni, tad 2000. gados šīs garšas bija labi pazīstamas. Latvijā sastopamās pavārgrāmatas izcēla ārzemju ...

Gaļa

Antoņinas Masiļūnes stāsts

Daudzu mīlētā A. Masiļūnes kundze dalās ar padomiem, kas viņai palīdzējuši izkopt savu pavārmākslu un savulaik par spīti atsevišķu produktu deficītam radīt oriģinālas receptes.

Iedvesmojies un meklē jaunas garšas!

Idejas domubiedri

 

Mārtiņš Sirmais

Šefpavārs

Antoņina Masiļūne

Latvijas “recepšu mamma”,
daudzu pavārgrāmatu autore

Dr. art.
Astra Spalvēna

Ēdienu pētniece

Ilona Bukša

Forevers mārketinga
nodaļas vadītāja

Kontakti

Granīta iela 9A, Rīga
[email protected]
+371 60001100